Whatsapp 06-53190227Verzoek om teruggebeld te worden

  Graszoden Den Haag

  Graszoden kopen en thuisbezorging in Den Haag

  Woonachtig in Den Haag? Als u nu uw graszoden koopt via Graszoden Online ontvangt u uw bestelling bij u thuis.

  Ziet u ergens anders dezelfde graszoden voor een lagere prijs en is dat aantoonbaar onder dezelfde condities, dan biedt Graszoden Online u een laagste prijsgarantie. Wij betalen u het prijsverschil terug.

  Graszoden kopen en bezorgen in Den Haag

  Woont u in Den Haag en wilt u op een ideale manier en op korte termijn een mooi vol en gelijkmatig gazon creëren? Kweekbedrijf Loeffen staat garant voor de hoogste kwaliteit waar u de laagste prijs betaalt. Wij doen dat al meer dan 25 jaar en zijn dan ook een uitstekend adres wanneer u op zoek bent naar graszoden.

  Het kiezen van de juiste grasmat

  U kunt bij Graszoden Online uit drie typen grasmatten kiezen. Voor gezinnen met jonge kinderen bieden wij het Fijn Speelgazon. Dit type grasmat behoeft weinig onderhoud en heeft een relatief lage prijs. Wanneer u veel bomen in de omgeving van uw tuin hebt en veel schaduw heeft, kunt u het beste kiezen voor het Schaduwgazon. Een zeer sterk gazon waardoor het geschikt is voor plekken met veel schaduw. Ook op zonnige plekken groeit dit type grasmat zonder probleem. Ons Premium Gazon is zeer duurzaam en bestemd voor intensief gebruik. Deze mat geeft uw gazon een prachtige uitstraling, exclusief voor echte tuinliefhebbers.

  De voordelen van graszoden

  Onkruidbestendigheid is een van de grote voordelen van graszoden. De matten zijn regelmatig en zeer vol, hierdoor komt er weinig onkruid doorheen. Dit kost u weinig onderhoud. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf gras in te zaaien. Dit kost echter tijd en pas na weken is zichtbaar of er wel voldoende resultaat komt. Waarom zou u daarop wachten? Graszoden Online maakt het een stuk eenvoudiger. Alles wat u moet doen is het uitrollen van de graszoden, deze op maat snijden en regelmatig voorzien van water. Zo krijgt u het mooiste gazon. En nu eenvoudig online te bestellen!

  Graszoden bestellen en bezorgen in Den Haag

  Onze website, waar u de graszoden online kunt bestellen werkt zeer eenvoudig. U geeft het aantal vierkante meters door wat u nodig heeft, uw postcode en wij tonen u direct de prijs van het nieuwe gazon. Het is bij ons mogelijk om aangroeigarantie te nemen, wanneer u gegarandeerd gelijke groei wilt hebben. Dan bent u gegarandeerd binnenkort voorzien van een prachtig gazon in Den Haag!

  Terug naar winkel