Whatsapp 06-53190227Verzoek om teruggebeld te worden

  Laagste graszoden prijs garantie

  Kweekbedrijf Loeffen al meer dan 25 jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf. Graszoden Online is onderdeel van Kweekbedrijf Loeffen. Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden leveren tegen zeer scherpe prijzen. Graszoden Online garandeert niet alleen de laagste prijs, maar ook voor de kwaliteit van de graszoden staan wij garant. De reden hiervan is dat onze zoden dagelijks vers worden gesneden en verzonden. De graszoden worden bij u thuis geleverd. Bestel vandaag nog de graszoden die het beste bij u passen:

  • Fijn speelgazon: zeer geschikt voor een gazon waar veel op gelopen wordt. Fijn speelgazon is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Schaduwgazon: geschikt voor schaduwrijke plaatsen in uw tuin. Deze graszoden zijn ook geschikt voor plaatsen in de zon.

  • Premiumgazon: zoals de naam het al zegt dit is kwalitatief de beste zode op de markt. Gekweekt door en voor de professional.

  Heeft u specifieke wensen voor uw graszoden dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Graszoden Online.

  Terug naar winkel