Whatsapp 06-53190227Verzoek om teruggebeld te worden

  Graszoden kopen

  Wil je graag een prachtig groen en dicht gazon? Graszoden kopen doe je gemakkelijk en snel bij Graszoden-online.nl. Kies het soort gazon dat het beste past in jouw tuin en koop graszoden per m2. Binnen een paar minuten heb je jouw bestelling geplaatst!

  Doordat onze graszoden te koop zijn per m2 kun je dus zowel voor een groot als klein gazon graszoden kopen. Na het bestellen kies je direct een datum voor het leveren van de graszoden. Kom je liever graszoden halen in één van onze afhaalcentra? Dat kan natuurlijk ook!

  Wil je graag eerst advies bij het graszoden kopen? Neem dan gerust even contact op, want we helpen je graag!

  Liever losse of goedkope graszoden?

  Omdat we ons eigen gras op grote schaal kweken, kunnen we de graszoden aanbieden voor een scherpe prijs. Wil je goedkope graszoden met een uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres!

  Ook wanneer je maar een paar vierkante meter gazon wilt, kun je bij ons terecht. Je kunt namelijk losse graszoden kopen per m2, al vanaf een oppervlakte van 5m2.

  Graszoden kopen en laten leggen

  Wil je de graszoden kopen en laten leggen? Zorg er dan voor dat je op de dag van levering de graszoden kunt laten leggen. Het gras moet namelijk direct op de juiste plek gelegd worden, omdat het niet lang zonder voedingsstoffen kan. Het leggen van de graszoden doen wij niet, maar natuurlijk kun je er zelf voor kiezen om dit uit te besteden aan bijvoorbeeld een hovenier.

  Graszoden kopen en leggen is trouwens niet erg ingewikkeld. De voorbereiding van de grond vergt vaak het meeste werk. Wil je jouw gazon zelf aanleggen? Je vindt alle informatie hierover onder Tips & Tricks.

  Waar kan je graszoden kopen?

  Vraag je je af: waar kan ik graszoden kopen in de buurt? Onze afhaalcentra vind je in Ridderkerk/Rijsoord, Zoetermeer of Bergen. Is dat niet bij jou in de buurt? Geen probleem, want nadat je ze bestelt, kun je de graszoden laten bezorgen.

  Ben je vooral benieuwd wélke graszoden je het beste kunt kopen? Bekijk dan ons premium gazon, fijn speelgazon en schaduwgras. En natuurlijk kun je ons bij vragen telefonisch of per mail bereiken. Dus bestel het juiste gazon gemakkelijk en snel of neem even contact op voor advies!

  Terug naar winkel