Whatsapp 06-53190227Verzoek om teruggebeld te worden

  Bestellen

  Uiteraard leveren wij graszoden, of het nu om een voetbalveld gaat of een hoek in de binnenplaats, wij leveren snel en goedkoop een goede kwaliteit graszoden. Maak een keuze uit onze selectie:

  • Fijn speelgazon: met name geschikt als er regelmatig op gelopen wordt. Daarnaast is het ook nog is zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Schaduwgazon: dit gras is geschikt voor een schaduwrijke plaatsen, maar kan ook in de zon geplaatst worden.
  • Premiumgazon: een betere kwaliteit gras is er niet.

  Bij Graszoden Online is het heel eenvoudig om uw graszoden te bestellen, u vult het aantal vierkante meters en uw postcode in en u ziet direct wat de kosten zijn voor uw gazon. Omdat u bij Graszoden Online direct van de kweker koopt kunnen wij onze zoden tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Zelf gras zaaien is natuurlijk ook een mogelijkheid alleen brengt dit veel risico’s met zich mee zoals: te nat weer, te droog weer, onkruid en ongedierte. Het voordeel als u bij Graszoden Online koopt is dat u gelijk een prachtig gazon heeft!
  

  Graszoden thuisbezorging

  U wordt automatisch op de hoogte gehouden van uw orderstatus. Bent u niet thuis op de dag dat u de graszoden heeft besteld? Dan is dit geen probleem bij Graszoden-Online, als u uw bestelling maakt kunt u aangeven waar onze chauffeur de pallet kan plaatsen, denk hierbij aan een oprit of parkeerplaats.

  Terug naar winkel