Graszoden kopen en thuisbezorging in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam? Dan worden de graszoden bij u thuis bezorgd wanneer u graszoden bij Graszoden Online hebt besteld.

Wij zorgen ervoor dat u altijd voor de laagste prijs kunt bestellen. Is er een andere leverancier waarvan u kunt aantonen dat deze dezelfde bestelling goedkoper kan leveren? Dan betalen we u het prijsverschil gewoon terug. Goede service en tevreden klanten, daar gaan we voor.

Graszoden kopen en bezorgen in Amsterdam

Wanneer u op zeer korte termijn een gelijkmatig en dicht gazon in Amsterdam wilt leggen, dan zit u met graszoden helemaal goed. Al meer dan 25 jaar bewijst Kweekbedrijf Loeffen zich keer op keer met de hoogste kwaliteit op het gebied van graszoden en dat tegen de allerlaagste prijzen.

Het kiezen van de juiste grasmat

Voor elk gebruik is een andere grasmat geschikt. Bij Graszoden Online kunt u daarom kiezen uit drie verschillende versies. Wilt u een gazon waar jonge kinderen lekker op kunnen spelen en rond kunnen rennen? Dan is het Fijn Speelgazon een goede keuze dankzij het weinig benodigde onderhoud en de relatieve goedkoopheid. Voor tuinen waar er veel schaduw heerst, is het Schaduwgazon goed geschikt. Dit gras is namelijk erg sterk en kan daardoor zowel in de schaduw als in de zon groeien. En voor het echt intensieve gebruik is er het Premium Gazon. Deze dichte en volle grasmat ziet er fantastisch uit, is zeer duurzaam en echt geschikt voor de liefhebber.

De voordelen van graszoden

De onkruidbestendigheid van graszoden geldt toch wel als een van de grootste voordelen ten opzichte van gewoon gras. U bent hiernaast zeer weinig tijd kwijt aan het onderhoud en de matten zijn zo gelegd. Het is uiteraard mogelijk om zelf gras in te gaan zaaien. Bedenk echter wel dat het weken duurt voordat u resultaat ziet en ook dan pas weet of het zaaien wel goed gelukt is. Met behulp van Graszoden Online hoeft u alleen maar de zoden uit te rollen, ze op maat te snijden en regelmatig te besproeien. En het mooiste is dat u verzekerd bent van een prachtig resultaat zoals ze dat in Amsterdam nog niet eerder hebben gezien.

Graszoden bestellen en bezorgen in Amsterdam

Graszoden Online staat voor goede service en gebruikersgemak. U hoeft alleen maar het aantal benodigde vierkante meters plus uw postcode in te vullen om te zien welk prijskaartje er aan uw nieuwe gazon hangt. En met de optionele aangroeigarantie weet u zeker dat de groei gelijkmatig zal gaan voor het mooiste resultaat. Bestel vandaag nog en u zit binnen de kortste tijd op een schitterend nieuw gazon.

Terug naar winkel